Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders
en Fiscalisten
Wet van 22 april 1999
 
BRUSSELS ACCOUNTANTS

17 feb.

Réf : {VD_170221}

BRUSSELS ACCOUNTANTS BV is een accountantskantoor dat een internationaal cliënteel ondersteunt in de activiteiten dat zij in België ontwikkelt. Brussels Accountants is op zoek naar een nieuwe medewerker die de ambitie heeft om accountant te worden.

Ervaring is een pluspunt, maar het is geen vereiste. Een boekhoudkundige opleiding en computervaardigheden zijn dat wel. Tevens is het essentieel dat u de Engelse taal machtig bent. Indien u geen Frans spreekt, dan krijgt u bij Brussels Accountants een unieke kans voor een “on the job” training. Spaans spreken is een voordeel (maar wordt door ons vanzelfsprekend niet verwacht).

Brussels Accountants is een kantoor dat 100% paperless functioneert. De gebruikte software zijn Winbooks (Connect), Sofisk en enkele Syneton-applicaties. Ook buiten de context van Corona kan er dankzij cloud computing makkelijk van “thuis uit” worden gewerkt. Waardoor, mocht u op een afstand wonen, het aantal verplaatsingen per maand naar het kantoor in Brussel tot een redelijk aantal kan worden beperkt. Toch zeker eens u met het functioneren van het kantoor vertrouwd bent.

Het is nuttig om erop te wijzen dat Brussels Accountants enkel een samenwerking beoogt waarbij u als bediende werkt. Althans toch tot de dag dat u accountant wordt.

Uiteraard kunt u bij Brussels Accountants uw stagemeester vinden voor uw stage bij het ITAA (Ive Cleuren).

U komt terecht in een dynamisch team met aangename collega’s: https://www.brussels-accountants.be/en/equipe/ U zal werken in een internationale context. Vermits Brussels Accountants enkel werkt voor coöperatieve klanten die hun boekhouddossier ernstig nemen, zal u uitsluitend werkzaam zijn in goed georganiseerde boekhouddossiers. Om vlot te kunnen samenwerken met de cliënten is het kunnen spreken en schrijven van Engels dus onontbeerlijk. Om een goede kwaliteit van dienstverlening te kunnen blijven garanderen is er, rekening houdend met de groei van het kantoor, versterking nodig. En kijken wij met grote belangstelling uit naar uw kandidatuur. Alvast dank bij voorbaat.

U kunt uw CV per email toesturen naar ive@brussels-accountants.be


Laatst gewijzigd op 17/02/2021 16:06:07