Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders
en Fiscalisten
Wet van 22 april 1999
 
Weemaes – WDV

12jan.

Réf : {STM_120121}

Weemaes – WDV, een accountants- & auditkantoor te Wijnegem (Antwerpen-Oost), is een KMO gespecialiseerd in financiële dienstverlening voor een divers cliënteel uit alle sectoren van de economie. Momenteel telt Weemaes - WDV tien gepassioneerde medewerkers en graag zouden we ons team verder uitbreiden met een gemotiveerde collega die samen met ons verder wilt groeien. (www.weemaes-WDV.be)

DOSSIERBEHEERDER – (STAGIAR) IAB

Functieomschrijving:

·Als (kandidaat) accountant heb je een passie om een gevarieerd cliënteel van zelfstandigen en vennootschappen te begeleiden bij hunprojecten.

·Als dossierbeheerder volg je de boekhouding op van A tot Z en geef je je klanten inzicht in hun cijfers en mogelijke optimalisatie mogelijkheden op alle vlakken (fiscaal, vennootschapsrechtelijk, boekhoudkundig, HR, administratieveorganisatie)

·Jestaatinvoordeopvolingenhetbeheervanbalansen,jaarrekeningen,afsluitingenenfiscale aangiftes (BTW, PB,VenB)

·Je hebt een interesse in digitalisering en hoe je dit kan toepassen bij decliënt.

·Bij interesse kan je ook proeven van de wereld van de audit. Je staat in voor de controle van de cijfers van de jaarrekening van grote organisaties & vennootschappen zodat externe partijen hier op kunnen vertrouwen. Als auditor krijg je een inzicht in de interne werking en denk je mee over een efficiënte & effectieveorganisatie.

Profiel:

·Bachelor/MasterinTEW,handelswetenschappenofaccountancy–fiscaliteit,alsookminstens drie jaar relevanteervaring.

·Passievoordejob,ambitieomverdertegroeieneneengoededosisteamspirit.Klantgericht, gedreven en leergiering. Oog voor detail, nauwkeurig alsook vlot met gangbare boekhoudpakketten.

Aanbod:

Eengevarieerdtakenpakketmetruimteomalleaspectenvanhetberoepteervarenenjecapaciteiten optimaal te ontwikkelen. Je krijgt ondersteuning voor verdere groei binnen een aangename en dynamische omgeving met oog voor digitalisatie. Ook is er de mogelijkheid om een IAB / IBR stage te lopen. Je loon zal samengaan met je ervaring en wordt aangevuld met extralegalevoordelen.

Sluit je profiel aan bij bovenstaande beschrijving? Stuur dan je CV & motivatiebrief door en dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek. pieter-jan@weemaes-wdv.be


M_120121}


Laatst gewijzigd op 12/01/2021 17:03:20