Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders
en Fiscalisten
Wet van 22 april 1999
 
CFO BELGIUM

12jan.

Réf : {VD_120121}

CFO Belgium (een bedrijf gespecialiseerd in dienstverlening aan bedrijven) zoekt voor zijn boekhoudkantoor in 1190 Brussel, een :

Senior Accountant (M/V)

Profiel

Ervaren boekhouder , lid van het AIB of van het BIBF. Nederlandstalig of Franstalig met een goede kennis van de andere taal. Motivatie voor professionele ontwikkeling is onmisbaar. Onberispelijke spelling en beleefdheid vereist.

Verantwoordelijkheden

Beheer van de klantendossier van A-Z: controle van alle boekingen , kennis van de boekhoudkundige en fiscale behandeling van huidige en atypische transacties, analyse en onderzoek van boekhoudkundige en fiscale documentatie, gebruik van juridische bronnen en professioneel literatuur, samenwerking met de andere professionele adviseurs van de klanten ( fiscalisten , advocaten, notarissen, bankiers, revisors, commissarissen). NBB Belgian GAAP jaarrekeningen. Geen IFRS. Tussentijdse boekhoudkundige situaties. Weinig PB verklaringen. Kwartaal BTW aangifte. Andere : UBO, KBO, LEI.

Statuut

Zelfstandig.

Objectief

Langdurige samenwerking gericht op de ontwikkeling van het structuur en de overgang van de medewerker naar status van bestuurder en aandeelhouder na 24-36 maanden. Aantrekkelijke vergoeding, hoger dan het markttarief waarbij de ervaring en het ontwikkelingspotentie gewaard worden. Tegenpartij: Het vermogen om te voldoen aan de verwachtingen van een specifieke klantenring. Compromisloos op het gebied van de kwaliteit van de hoogeisende diensten van een hogere kwaliteit dan de markt.

Interesse ?

Denkt u in aanmerking te komen en bent u bereid deze uitdaging aan te nemen, stuur dan uw kandidatuur ter attentie van Menheer Hermans naar secretariat@cfobelgium.be


Laatst gewijzigd op 12/01/2021 16:57:40