Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders
en Fiscalisten
Wet van 22 april 1999
 
ACCFISC-CONSULT

18 nov.

Réf : {VD_181120}

Voor ons accountantskantoor zijn wij op zoek naar een senior dossierbeheerder

U zorgt voor:

- Periodieke verwerking van de boekhoudkundige stukken (aan- en verkoopfacturen, bankuittreksels, kasverrichtingen en diverse boekingen);

- Voorbereiden van BTW en andere fiscale aangiften en bijlagen;

- Voorbereiden van tussentijdse resultaten, afsluitboekingen, eindbalansen en jaarrekeningen;

- Ondersteuning bij de begeleiding van ons cliënteel inzake accountancy en fiscaliteit;

- Nazicht, correctie en organisatie van interne boekhoudingen;

Profiel:

Je hebt een eerste ervaring in een soortgelijke functie en/of je hebt een diploma graduaat/bachelor accountancy/fiscaliteit of een licentie/master in handelswetenschappen (optie accountancy/ fiscaliteit).

Je hebt een goede kennis van boekhouding, fiscaliteit en vennootschapsrecht.

Je hebt kennis van MS-Office (Word, Excel…).

Ervaring met Expert/M Plus (Kluwer Software) en Yuki is alvast een pluspunt.

Je bent proactief en getuigt van een praktische hands-on ingesteldheid. Je onderscheidt makkelijk prioritaire en dringende zaken van de andere aanvragen.

Je kan autonoom werken en snel op situaties inspelen. Je bent vlot in het Nederlands en Frans, zowel mondeling als schriftelijk.

Goede kennis van Engels of andere talen is zeker een troef! Je hebt een professionele uitstraling en bent communicatief en klantgericht. Je bent discreet, nauwkeurig en stressbestendig.

Aanbod:

Je krijgt een aantrekkelijk salaris dat telkens na positieve evaluatie kan stijgen. Je inzet en motivatie worden dus beloond door een hoger loon.

Je ontvangt extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, onkostenvergoeding, representatievergoeding, … afhankelijk van jouw inzet en ervaring.

Interne en externe opleidingen zullen worden voorzien voor elke werknemer individueel, dit om steeds op de hoogte te blijven van alle veranderingen binnen de sector

Part- of fulltime betrekking is mogelijk. Je komt in een omgeving terecht waar flexibele uren en thuiswerk geen probleem vormen.

Interesse?

Mail uw cv dan snel naar veerle@accfisc-consult.be


Laatst gewijzigd op 18/11/2020 17:18:47