Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders
en Fiscalisten
Wet van 22 april 1999
 
DE WAELE & PARTNERS

17 sep.

Réf : VD 170920

Omschrijving klant

Onze klant is een onafhankelijk accountancykantoor gevestigd in Waregem. Dit kwalitatief hoogstaand kantoor staat reeds meer dan 25 jaar garant voor een persoonlijke aanpak en maatwerk. Men staat dicht bij de klanten en denkt actief mee met hun business. Op vandaag behandelen ze met hun team van 6 dossierbeheerders, 2 secretariaatsmedewerksters en 2 zaakvoerders/vennoten met de grootste zorg de dossiers van familiale KMO's en vrije beroepen. Er wordt dagelijks kwaliteit van een Big 4 kantoor tegen realistische KMO tarieven geleverd.

Om de gestage en continue groei blijvend te verzekeren, is men op heden op zoek naar een Zaakvoerder/Vennoot.

Functieomschrijving

Binnen deze functie stap je in als dossierbeheerder, ofwel eerst in loondienst of direct al op zelfstandige basis en met vooraf uitgestippelde doorgroei tot zaakvoerder/vennoot.

Als toekomstige partner, werk jij gedurende één tot max twee jaar op dossiers. Je krijgt de kans en ruimte om je eigen portefeuille uit te bouwen door zelf nieuwe klanten te verwerven of die toegewezen te krijgen door de zaakvoerders. Je bent uiteraard verantwoordelijk voor de eigen portefeuille en ontpopt je van meet af aan als een gewaardeerde gesprekspartner voor jouw klanten. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met de zaakvoerders, die jou graag ondersteunen doorheen dit parcours.

Door jouw goede kennis van fiscaliteit en accountancy, kan je zelfstandig de afsluitverrichtingen verwerken. Een goede IT kennis is een voordeel.

Als je er klaar voor bent, kan je je omringen met dossierbeheerders om je te ondersteunen bij de voorbereiding en de opvolging van je dossiers.

Na de inloopperiode, word jij een volwaardige zaakvoerder/vennoot.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van minimaal een Bachelordiploma Accountancy Fiscaliteit en kan terugblikken op een eerste werkervaring binnen een professioneel Accountancy kantoor of Big 4 omgeving.

Je behaalde reeds een IAB titel of bent bereid die te behalen.

Je bent vertrouwd met de wereld van KMO’s en zelfstandigen. Je spreekt de taal van ondernemers.

Je hebt geen 9 to 5 mentaliteit en bent bereid hard te werken om dit mooie doel te behalen.

Je beschikt over een portie “gezond boerenverstand” en houdt ervan mee te denken met de business van de klant.

Je werkt bij voorkeur van bij aanvang op zelfstandige basis, maar loondienst is voor de eerste 2 jaar ook een optie.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je de kans je droom tot uitbouw van een eigen accountancykantoor op een gestructureerde manier waar te maken. Naast een modern kantoorgebouw, filevrij en in het groen, met ruimte voor uitbreiding, een up to date hardware en softwaresysteem en een team van gemotiveerde collega's, bieden we je de tijd en ruimte om in een beschermde omgeving te groeien.

Toelichting reactive

Grijp deze kans tot een volgende stap in je professionele carrière. Klik op onderstaande URL en laad er je CV in Word op. Heb je echter eerst nog een aantal vragen, bel dan op 0472 95 56 92.

https://www.auresjobs.be/vacatures/job/10374-02S0003ULP/Partner-Accountancy-Kantoor.html

Wij garanderen een snelle en discrete behandeling van jouw kandidatuur.


Laatst gewijzigd op 22/09/2020 12:29:56
Navigatie
  • TERUG