Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders
en Fiscalisten
Wet van 22 april 1999
 
DKF FIDUCIAIRE

10 sep.

Réf : VD 100920-B-

Junior dossierbeheerder

DKF Fiduciaire is een middelgroot accountants kantoor met vestigingen in Kortrijk, Waregem en Tielt. Door onze gestage groei zijn wij op zoek naar een junior dossierbeheerder voor ons kantoor te Kortrijk.

Jouw takenpakket als dossierbeheerder/boekhouder:

Samen met de senior dossierbeheerder ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de aan jou toevertrouwde dossiers. Je zal instaan voor het inboeken, de opmaak van de balans, jaarrekening en bijhorende verslaggeving, maar eveneens de voorbereiding van de fiscale aangiftes (BTW, vennootschapsbelasting, personenbelasting). Je verleent jouw klanten professioneel advies op maat en dit in eerste instantie per mail of telefonisch, maar op korte termijn zal jij ook op klantenbezoek gaan.

Jouw profiel stemt - zoveel als mogelijk - overeen met volgende vereisten:

Jobgerelateerde competenties:

Je behaalde een bachelor of masterdiploma in een economische richting.

Je hebt een eerste relevante werkervaring binnen een accountants- of boekhoudkantoor.

Persoonsgebonden competenties:

Je bent leergierig, nauwgezet en sociaal.

Je verantwoordelijkheidszin en gedrevenheid stellen je in staat om op termijn jouw klantendossiers volledig zelfstandig te verwerken.

Ons aanbod:

Je komt terecht in een boeiende functie binnen een modern en ambitieus kantoor met enthousiaste collega's dat investeert in jouw opleiding en groei.

We ondersteunen jouw professionele ontwikkeling met een intern opleidingstraject op maat van jouw competenties en de mogelijkheid om externe opleidingen te volgen.

Bovenop een voltijds contract bieden we een aantrekkelijk loonpakket dat in relatie staat tot jouw inzet en persoonlijke groei.

Ben jij degene die deze boeiende uitdaging wil aangaan? Aarzel dan niet om jouw CV door te sturen naar Alexandra Samyn.

Nieuwsgierig naar je toekomstige werkomgeving? Neem een kijkje op www.dkf.be.


Laatst gewijzigd op 10/09/2020 09:56:43
Navigatie
  • TERUG