Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders
en Fiscalisten
Wet van 22 april 1999
 
ACKMO ACCOUNTANTS

7 juli

Réf : VD 070720-B-

Voor het accountantskantoor Ackmo Accountants, lid van de groep ‘Partners in Accountancy’, gaan wij op zoek naar een accountant om het team te versterken.

Door dit lidmaatschap kan Ackmo gebruiken maken van de centrale diensten van Partners in Accountancy waaronder HR, begeleiding van het digitalisatieproject, Finance en alles omtrent advisory.

Wat zal de job bij Ackmo voor jou inhouden?

Je zal dagdagelijks instaan voor:

· Aangiftes van BTW, vennootschaps- en personenbelasting;

· Opmaken van de tussentijdse balansen en eindejaar balansen;

· Maandelijkse en/of kwartaalrapportering;

· Accurate controle van jaarrekeningen.

Al wat meer ervaring? Dan fungeer je als aanspreekpunt van de klant en staat hem bij betreffende allerhande boekhoudkundige en fiscale vraagstukken in zijn onderneming. Door de persoonlijke ondersteuning en het professioneel advies dat jij biedt, bouw je met jouw klant een lange-termijn relatie op.

Wat verwachten we van jou?

· In bezit van een bachelor of master binnen een domein van Accountancy-Fiscaliteit.

· Je bezit voldoende spirit en interesse om op regelmatige basis je kennis te blijven bijscholen. Dit wordt ondersteund door Ackmo met interne en externe opleidingen.

· Minimaal heb je een eerste werkervaring achter de rug binnen de fiduciaire.

· Je hebt een uitgesproken passie voor boekhouden en fiscaliteit.

Wat heeft Ackmo jou, als dossierbeheerder, te bieden?

Bij opstart word je wegwijs gemaakt in de werking van het kantoor, de gebruikte boekhoudprogramma's, kennismaking met de verschillende dossiers,…

Heel snel zal je de vrijheid krijgen je werk zelfstandig te organiseren en in te plannen. Afhankelijk van jouw ambities, interesses en eigen inbreng, krijg je snel bijkomende verantwoordelijkheid. Een gepersonaliseerd groeipad ligt al voor je klaar!

Je komt terecht in een leuk team van collega's, waar men graag heeft dat er op een open en constructieve manier gecommuniceerd wordt en waar iedereen klaar staat om elkaar te helpen bij moeilijkere cases.

Jouw loonpakket is marktconform incl. enkele extralegale voordelen.

Het kantoor maakt deel uit van de samenwerking 'Partners in Accountancy', wat als voordeel biedt dat je de nodige ondersteuning kan genieten op elk expertise gebied zoals fiscaliteit, BTW, IT, Sociale wetgeving, enz.

Eva Hobbel | Partners In Accountancy

0492 05 27 54


Laatst gewijzigd op 07/07/2020 15:18:44