Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders
en Fiscalisten
Wet van 22 april 1999
 
L&S ACCOUNTING BVBA

21 aug.

Réf : VD 200819

L&S Accounting bvba

L&S Accounting bvba te aalst zoekt voor de uitbreiding van haar team een dossierbeheerder( boekhouder – Fiscalist ) (m/v) met ervaring die na een inloopperiode de verantwoordelijkheid krijgt over een aantal dossiers in een aangename werksfeer.

L&S Accounting en haar medewerkers hebben reeds meer dan 25 jaar ervaring in het vinden van de beste adviezen en de juiste oplossingen voor haar cliënteel. Haar activiteit bestaat uit: boekhouding en fiscaliteit, optimalisaties, en begeleiding bij aan- en verkoop of opstart van ondernemingen.

Haar expertise is de toegevoegde waarde die de klant ten goede komt.

Haar cliënteel bestaat uit een zeer divers publiek, van Beenhouwers, horeca tem managementvennootschappen, vastgoedvennootschappen, etc. Zowel EMZ, KMO’s als internationale bedrijven.

Interesse? E-mail uw kandidatuur naar info@lsaccounting.be

ACCOUNTANCY ADVISEUR/ DOSSIERBEHEERDER/ BOEKHOUDER - FISCALIST

Wat wordt jouw rol binnen het team?

· Je verzorgt administratieve ondersteuning bij alle financiële, fiscale en sociale kwesties.

· Van A tot Z zelfstandig verantwoordelijk voor het nauwgezette beheer en advisering van toegewezen portefeuille van klantendossiers.

Wie ben jij?

· Je hebt minstens een bachelorsdiploma in accountancy/fiscaliteit, kan een attest van BIBF of IAB voorleggen en hebt een 5-tal jaar relevante werkervaring opgebouwd in een boekhoud-/ of accountantskantoor. Schoolverlaters geven wij ook graag de kans in te groeien in de materie.

· Uitgebreide kennis van boekhouden, BTW wetgeving, personenbelasting en vennootschapsbelasting is een must.

· Je probleemoplossende vermogen, analytische kijk en duidelijke visie komen goed van pas om onze klanten betrouwbaar te adviseren.

· Op elk moment ga je integer, tactvol en klantgericht te werk zonder de doelstellingen of prioriteiten uit het oog te verliezen.

· Jouw leergierigheid en zin voor initiatief drijven je verder om continu op zoek te gaan naar verbetering, optimalisatie en groei, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

· Wat bieden wij je in ruil?

· Je komt terecht in een dynamische en inspirerende werkomgeving waar je zelf een eigen invulling kan geven aan een veelzijdig takenpakket. Echter met het volgen van de procedures en gewoonten die in de onderneming reeds aanwezig zijn.

· Wij bieden je de ondersteuning en begeleiding die nodig is om door te groeien en eventueel vennoot van onze organisatie te worden.

· Ook accountants / Boekhouders-Fiscalisten met een eigen klantenportefeuille zijn welkom! Samen zoeken we naar een duurzame samenwerkingsoplossing.

· Je inzet wordt beloond met een aantrekkelijk salarispakket in onderling overleg in te passen.

Waar wacht je nog op?

Aarzel niet en solliciteer! Mail je cv naar Info@lsaccounting.be


Laatst gewijzigd op 21/08/2019 15:52:20
Navigatie
  • TERUG