Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders
en Fiscalisten
Wet van 22 april 1999
 
ANTHONISSEN - STABROEK - Accountancy adviseur/Dossierbeheerder

31 juli

Réf : VD 310719-A-

ONTPLOOI JEZELF!

Vind jij ontwikkeling, teamwerk en vertrouwen net zo belangrijk als wij?

Wil je zelf je carrière kunnen uitstippelen in een snel groeiende organisatie?

En put jij er voldoening uit om klanten (pro)actief de allerbeste service te bieden?

Groep Anthonissen is véél meer dan een boekhoudkantoor, het is een totaaladviseur die KMO’s van dichtbij helpt hun zaak uit te bouwen. Ontplooiing staat centraal in alles wat we doen. Voor onze klanten én onze eigen mensen. Al meer dan 3250 klanten doen in alle vertrouwen een beroep op onze uitzonderlijke dienstverlening als ze belangrijke beslissingen nemen op vlak van boekhouding, personeelszaken, IT-services, enz. Hiervoor staat een gedreven team van circa 120 medewerkers waarvan 26 vennoten paraat, verspreid over 15 regionale kantoren. We hechten dan ook veel belang aan een constructieve samenwerking, een positieve sfeer & aandacht voor initiatief. Alleen zo kunnen onze mensen het beste van zichzelf geven en doorgroeien tot topadviseurs die zich goed in hun vel voelen.

Voor de uitbouw van ons boekhoudkantoor in Stabroek verwelkomen wij een (m/v):

ACCOUNTANCY ADVISEUR/ DOSSIERBEHEERDER

Wat wordt jouw rol binnen het team?

· Je verzorgt administratieve ondersteuning bij alle financiële, fiscale en sociale kwesties.

· Van A tot Z zelfstandig verantwoordelijk voor het nauwgezette beheer en advisering (tot complexe advisering) van eigen portefeuille van klantendossiers.

· Je coacht een team van accountancy medewerkers en - dossierbeheerders om samen (pro)actief steeds de beste oplossingen te verschaffen aan onze klanten.

Wie ben jij?

· Je hebt minstens een bachelorsdiploma in accountancy/fiscaliteit, kan een attest van BIBF of IAB voorleggen en hebt een 5-tal jaar relevante werkervaring opgebouwd in een boekhoud-/ of accountantskantoor.

· Uitgebreide kennis van boekhouden, BTW wetgeving, personenbelasting en vennootschapsbelasting is een must.

· Je probleemoplossende vermogen, analytische kijk en duidelijke visie komen goed van pas om onze klanten betrouwbaar te adviseren.

· Op elk moment ga je integer, tactvol en klantgericht te werk zonder de doelstellingen of prioriteiten uit het oog te verliezen.

· Jouw leergierigheid en zin voor initiatief drijven je verder om continu op zoek te gaan naar verbetering, optimalisatie en groei, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

· Als gedreven People manager beschik je over de juiste skills om een team te motiveren.

Wat bieden wij je in ruil?

· Je komt terecht in een dynamische en inspirerende werkomgeving waar je zelf een eigen invulling kan geven aan een veelzijdig takenpakket.

· Wij bieden je de ondersteuning en begeleiding die nodig is om door te groeien en eventueel vennoot van onze organisatie te worden.

· Je inzet wordt beloond met een aantrekkelijk salarispakket inclusief extralegale voordelen.

Waar wacht je nog op?

Aarzel niet en solliciteer! Mail je cv naar fjanssens@anthonissen.com


Laatst gewijzigd op 31/07/2019 10:37:00
Navigatie
  • TERUG