Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders
en Fiscalisten
Wet van 22 april 1999
 
GE-FIBO BVBA

15 juli

Réf : VD 150719-A-

Boekhouden saai? Helemaal niet!

Bij Ge-fibo geloven wij in de toegevoegde waarde van de boekhouder. Ben jij op zoek naar een boekhoudkundige functie waarbij je echt advies kan gaan verlenen? Heb je een passie voor cijfers en pas je in een dynamisch kantoor waarbij je continu je grenzen kan verleggen? Ben jij iemand die gelooft in vooruitgang en het beroep van boekhouder nét iets anders bekijkt? Wel, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wat zal je rol zijn bij Ge-Fibo?

Als dossierbeheerder ben jij hét aanspreekpunt voor onze klanten en beheer je volledig zelfstandig hun dossiers. Je stelt zelfstandig de jaarrekening op en bent verantwoordelijk voor het nazicht ervan. Daarnaast doe je ook de aangifte voor de personen-en vennootschapsbelasting

Dankzij je vlotte en positieve persoonlijkheid beschouwen onze klanten je echt als een sparringpartner en vertrouwen ze 100% op je professioneel advies. Dit doen we onder andere door met de meest moderne boekhoudsoftware te werken: administratie minimaliseren en meer tijd voor het échte werk!

Daarnaast zal je op termijn ook onze nieuwe medewerkers begeleiden en helpen groeien.

Wie ben jij?

- Je bent in het bezit van een diploma accountancy-fiscaliteit

- Je hebt een goede kennis van fiscaliteit en boekhouding

- Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en denkt out-of-the-box

- Uiteraard zijn ook ordelijkheid, discretie en stressbestendigheid belangrijke eigenschappen

- Ken je Yuki of Silverfin? Pluspunten!

Wat kan Ge-Fibo jou bieden?

Je krijgt een contract van onbepaalde duur in een regime naar keuze (voltijds of deeltijds). Daarnaast bieden we een marktconform loon, aangevuld met extra-legale voordelen. Wat voor ons echt telt: Je goed voelen bij ons!

Wij willen absoluut het beste uit elke werknemer halen. Continue vorming en training zijn hier dan ook van groot belang! Samen gaan we op zoek naar jouw ideale groeipad binnen Ge-fibo.

Ben je getriggerd door de functieomschrijving en wil je meer weten? Heel graag leren we jou kennen, stuur ons vrijblijvend je CV via dennis@ge-fibo.be en neem alvast een kijkje op onze website www.ge-fibo.be

Ge-fibo BVBA

Bredabaan 675

B-2930 Brasschaat

03/653.53.50

dennis@ge-fibo.be


Laatst gewijzigd op 15/07/2019 16:10:00