Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders
en Fiscalisten
Wet van 22 april 1999
 
VAN DEN BROUCKE

1jan.

Réf : VD 081118

Dossierbeheerders

Accountantskantoor De Kezel, Van den Broucke BVBA is een accountantskantoor gevestigd te Destelbergen met 2 accountants en 6 medewerkers. Het kantoor is reeds 25 jaar actief en is gespecialiseerd in de boekhoudkundige en fiscale begeleiding van eenmanszaken en vennootschappen.

Wij zijn op zoek naar twee dossierbeheerders.

Functie

Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor het zelfstandig opvolgen van dossiers, zowel eenmanszaken als vennootschappen. Concreet staat u in voor de input van boekhoudkundige verrichtingen, alsook voor het voorbereiden van de (tussentijdse) balansen, jaarrekeningen en de diverse fiscale aangiftes (btw, personen- en vennootschapbelasting). Door de deskundige begeleiding van uw collega’s en de zaakvoerders kunt U op termijn uw dossiers zelfstandig beheren.

Profiel

• Bachelor accountancy-fiscaliteit of Master Handelswetenschappen / TEW of reeds een ruime ervaring in een accountants- of boekhoudkantoor. • Punctuele en analytische werkwijze, vertrouwd met de actuele informaticatools. Kennis van Winbooks is een pluspunt. • Teamplayer, discreet en betrouwbaar. • In staat zijn heel efficient te kunnen werken

Aanbod

Wij bieden U een aantrekkelijke, gevarieerde job in een collegiale sfeer met mooie verloning en zijn zeer flexibel op

het gebied van uurrooster (glijdende werkuren). U kunt werken in dienstverband of op zelfstandige basis waarbij U

zelfstandig de dossiers beheert. Een part-time job is bespreekbaar indien minstens 4 dagen.

Contact

Stuur uw kandidatuur met cv naar Marian Van den Broucke, Admiraalstraat 135, 9070 Destelbergen. marian@dkvdb.be


Laatst gewijzigd op 08/11/2018 15:55:43