Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders
en Fiscalisten
Wet van 22 april 1999
 
22 november : Congres “Forum for the Future"

De 10de editie van het Congres "Forum for the Future" zal op donderdag 22 november in Brussel (Brussels Expo)plaatsvinden.

Dit jaar bieden het BIBF en het IAB een gezamenlijke conferentie aan :

- 22/11, 10:45 – 12:15 uur, « De toekomst is aan ons, de geboorte van een nieuw Instituut. Wat verandert er voor u? »

Ontdek het volledige conferentieprogramma van het congres op www.forumforthefuture.be

We hopen u talrijk te mogen begroeten!

Goed om te weten

Ook dit jaar zullen het BIBF en het IAB U op hun gezamenlijke stand verwelkomen (D74). Aan de onthaaldesk kan u al uw vragen aan onze medewerkers stellen. Mis de drink van de Voorzitters niet. Deze wordt U aangeboden op 22/11 om 12u15 op onze stand.

Bovendien organiseert de stichting FFF op 21 november om 18:00 (zaal Forum) een openingszitting over “Creative Thinking in a Digital World” organiseert.

Praktische modaliteiten

Toegang tot het Congres“Basic formule” (en tot de openingszitting) is gratis voor de leden van het BIBF mits inschrijving op www.forumforthefuture.be

Op de website van het forum vindt u eveneens alle nuttige praktische informatie (timing, programma, adres, betalende formules, enz.).

Bij vragen over de inschrijvingsmodaliteiten verzoeken we u rechtstreeks contact met de stichting op te nemen via info@forumforthefuture.be

Permanente vorming en attesten

Voor alle vragen in verband met de attesten en hun verzending verzoeken we u contact op te nemen met de organisatoren van het evenement via info@forumforthefuture.be

Gezien het grote aantal voorgestelde seminaries op het congres zal uw aanwezigheidsattest achteraf worden toegestuurd door de stichting Forum for the Future . Uitzonderlijk vermeldt dit attest geen erkenningsnummer.

Wanneer u uw permanente vorming aan het Instituut doorgeeft, kan u deze uren manueel ingeven.


Laatst gewijzigd op 05/11/2018 14:23:56