Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders
en Fiscalisten
Wet van 22 april 1999
 
Beurs Ondernemen 2018

Beurs "Ondernemen 2.0": Het BIBF brengt ondernemers bij elkaar

Op 17 en 18 oktober zal het BIBF deelnemen aan beurs “Ondernemen 2.0”; georganiseerd op de site van Tour &Taxis (Brussel).

Dit jaar zal de stand van het Instituut worden omgevormd tot een 'consultatieruimte' voor ondernemers. Vier erkende boekhouders-fiscalisten zijn permanent aanwezig in deze zone. Hun opdracht ? De sterke punten van ons beroep presenteren aan de beursbezoekers en hun vragen beantwoorden.

Op 18 oktober biedt het Instituut volgend seminarie aan:

-15:00-15:55 (zaal Keynote): "Balans lezen voor Dummies" door Yves Van Weehaeghe, erkend boekhouder-fiscalist en lid van de Nationale Raad BIBF

Zoals u ziet, koos het BIBF er dit jaar voor om zijn communicatie te richten tot het publiek van de ondernemers. Tijdens de 2 dagen van de beurs zullen velen van u Tax-on-web en btw-aangiften afronden. We hopen dat de organisatoren volgend jaar een periode kiezen die beter afgestemd is op de werkkalender van de erkende boekhouders-fiscalisten.

Indien u toch kan deelnemen? Veschillende seminaries worden erkend door het BIBF (raadpleeg de "online lijst van de seminarie" op www.bibf.be enkele dagen op voorhand).

Hoe inschrijven:

Toegang tot de beurs is dit jaar betalend. We beschikken echter over 1000 business-passen die gratis toegang verlenen. Om daarvan gebruik te maken, gelieve onderstaande procedure te volgen:

-Stap 1: bezoek de website http://www.entreprendreondernemen.be/index-nl

-Stap 2: klik op "inschrijving" (rechtsboven)

-Stap 3: Onder "Ik ben uitgenodigd ", vul de volgende code in: Entreprendre20IPCF
Laatst gewijzigd op 18/10/2018 16:26:51