Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders
en Fiscalisten
Wet van 22 april 1999
 
JOBOFIS

26 sep.

Réf : VD 260918

Boekhouder / Dossierbeheerder (M/V)

Deeltijds 24u / 35u

Functie

Voor ons cliënteel, actief in alle mogelijke sectoren, zowel als eenmanszaak als vennootschap, verwerk je zelfstandig alle boekhoudkundige stukken, hierbij geassisteerd door een medewerker met jarenlange ervaring in inputwerk. Je stelt btw-aangiftes en jaarlijkse listing op en stuurt deze door, je bereidt tussentijdse resultaten, eindejaarafsluitingen en aangiftes in de personen- en vennootschapsbelasting voor. Ook de opmaak van jaarrekeningen en fiscale fiches behoren tot je taken. Verder zal je ook instaan voor de vergoedingsadministratie van beginnende bedrijfsleiders. Tot slot zal ook een deel van de werktijd worden besteed aan de interne kantooradministratie en algemene administratieve taken.

Profiel

Een bacheloropleiding in accountancy en fiscaliteit vulde je aan met enige jaren werkervaring. Een goede kennis van MS Office en ervaring met ProAcc en Exact Online is een pluspunt. Bovenal ben je een stressbestendige werkkracht die steeds accuraat en efficiënt te werk gaat om alle deadlines te halen.

Aanbod

In het kantoor wacht u een uitdagende functie vol afwisseling waarbij je flink wat verantwoordelijkheid kan opnemen zonder dat dit ten koste gaat van je work/life balance. Je werkt volgens een deeltijds bespreekbaar werkregime van 24 à 35 uur/week. Bovendien kan je rekenen op een mooi salarispakket en permanente vorming.

Interesse?

Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan meteen je sollicitatiebrief met cv naar info@jobofis.be.


Laatst gewijzigd op 26/09/2018 14:09:37