Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders
en Fiscalisten
Wet van 22 april 1999
 
CEBO BOEKHOUDING EN FISCALITEIT

19 sep.

Réf : VD 190918-B-

Boekhouder / Dossierbeheerder (M/V)

Deeltijds 32u / 36u

Functie

Voor onze KMO-klanten, actief in diverse sectoren, verwerk je zelfstandig alle boekhoudkundige stukken. Je stelt btw-aangiftes op, je bereidt tussentijdse resultaten, afsluitingen en aangiftes in de personen- en vennootschapsbelasting voor. Ook de opmaak van jaarrekeningen en kantooradministratie behoren tot je taken. De klanten sta je professioneel en correct te woord. Kortom, met je nauwgezette aanpak en vakkennis ontpop je jezelf tot boekhoudspecialist.

Profiel

Je bacheloropleiding in accountancy en fiscaliteit vulde je alvast aan met enkele jaren werkervaring. Goede kennis van MS Office en ervaring met Expert/M, Basecone, Silverfin is een pluspunt. Bovenal ben je een aangename en stressbestendige werkkracht die steeds accuraat en efficiënt te werk gaat om deadlines te halen. Een stevige portie leergierigheid en teamspirit is belangrijk, maar je houdt er net zo goed van om zelfstandig te werken.

Aanbod

In het moderne nieuwbouwkantoor van ons familiebedrijf wacht een uitdagende functie vol afwisseling waarbij je flink wat verantwoordelijkheid kan opnemen zonder dat dit ten koste gaat van je work/life balance. Je werkt volgens een deeltijds regime (32 à 36 uur/week). Bovendien kan je rekenen op een mooi salarispakket, permanente vorming en aangename collega’s.

Interesse?

Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan meteen je sollicitatiebrief met cv naar info@cebo.be.


Laatst gewijzigd op 19/09/2018 14:50:58