Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders
en Fiscalisten
Wet van 22 april 1999
 
BEERTS & C° ACCOUNTANTS BVBA

12 apr.

Réf : VD 120418

Functietitel

Boekhouder – Dossierbeheerder

Plaats van tewerkstelling: Beerts & Co Accountants bv BVBA, Koninklijkelaan 1A, 2600 Berchem.

Bedrijfsinformatie : Beerts & Co is sedert 20 jaar een gevestigde waarde in accountancy, gelegen te Berchem, met een stabiele klantenportefeuille van KMO – vennootschappen. We hebben een flexibele en dynamische structuur om de klanten op de beste manier te ondersteunen en om onze medewerkers zo goed mogelijk te begeleiden. Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar een (junior) Accountant.

Functieomschrijving : Wij zijn op zoek naar een jonge dynamische, leergierige en verantwoordelijke (junior) boekhouder-dossierbeheerder. Afhankelijk van de relevante ervaring word je na een inloopperiode medeverantwoordelijk voor het boekhoudkundige en fiscale beheer van ons cliënteel. Uw inzet gaat verder dan het louter vaststellen en interpreteren van de cijfers. Je denkt mee met de cliënt, anticipeert en zoekt naar creatieve oplossingen. Op die manier bouw je samen met de partners een vertrouwensrelatie op met het cliënteel en word je hun aanspreekpunt en werk je zodoende actief mee aan de verdere uitbouw van het kantoor en klantenbestand.

Je zal instaan voor :

· De verwerking van de boekhouding;

· Het opmaken van de BTW- aangiften;

· Het opmaken van tussentijdse cijfers en balansen, jaarrekeningen;

· Het invullen van de fiscale aangiften;

· Het opmaken van rapporteringen op maat van de cliënt;

Profiel en ervaring : Bachelor/Master Accountancy met een minimum van 5 jaar relevante werkervaring in een accountants- of boekhoudkantoor, eventueel aangevuld met specialisatie fiscaliteit. Kennis van verschillende informaticapakketten zoals ExpertM, Yuki, Silverfin, Accon en MS Office toepassingen zijn een pluspunt.

Zeer goede kennis van het Nederlands, parate kennis van het Frans en het Engels zijn vereist.

Wij zoeken iemand met een nauwkeurige en vlotte werkwijze, flexibel en positief ingesteld, een teamspeler met klantgerichte en professionele attitude.

Aanbod :Je komt terecht in een flexibele en dynamische omgeving waarbij flexibiliteit en work-life balans belangrijke begrippen zijn. We ondersteunen je verder in je groei door op een actieve wijze bij te dragen aan je verdere ontwikkeling door permanente opleiding en persoonlijke begeleiding. Een competitief salaris in overeenstemming met je inzet en persoonlijke groei binnen ons kantoor.

Zowel Full time als Part time behoren tot de mogelijkheden.

Contact : Interesse, dan ontvangen wij graag uw motivatiebrief met Curriculum Vitae te adresseren t.a.v. Bert Beerts, Beerts & Co Accountants, Koninklijkelaan 1A, 2600 Berchem of email deze naar bert@beerts-accountants.be


Laatst gewijzigd op 12/04/2018 09:24:12